PORTRETE (41)


DOAMNA DIN GALATZ in anul 1874

Foto JUL.(ES) UDVARDY, GALATZ, 1874.

TANARA DOAMNA CU GULER DE DANTELA, 1874

      Fotografie de epoca, de tip CDV, din colectia mea de fotografii vechi, reprezentand o tanara doamna din Galatz cu un superb guler din dantela.Fotografia a fost realizata la Galatz( Galati) , in anul 1874 la unul din primele ateliere fotografice din Galati si anume la atelierul JUL.(IUS) UDVARDY, acad. pictore de pe strada Domnesca.

JUL. UDVARDY 1874

31 de răspunsuri la „PORTRETE (41)

  1. Iar doamna probabil nu era o oarecare, ci o doamna cu stare , din familie buna, instarita..Ca nu orice isi permitea probabil sa isi faca in anii ”de tinerete” ai fotografiei cate o poza.
    Eleganta doamna ce ai fost, ti-a aparut poza pe internet o suta treizeci de ani mai tarziu!:)

    Apreciat de 3 persoane

  2. Urmaresc de ceva vreme aceste fotografii superbe care ma plimba prin lumi disparute. Sunt unul dintre administratorii grupului „Galatii de odinioara” si „adunam” fiecare ce putem de prin „colburi prafuite” imagini, carti postale, texte, mai ales din Biblioteca Metropolitana Bucuresti. Marturisesc ca nu am vazut nicaieri aceasta fotografie si as vrea sa va rog sa-mi acordati permisiunea sa o postez pe pagina susmentionata, bineinteles cu mentionarea sursei. Si vad ca aveti mai multe din Galati. Ar fi o bucurie pentru galateni! Va multumesc mult!

    Apreciază

  3. Pingback: Tânără vieneză de altădată | imagine continua

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.