TATI , MAMI …. ne e foame !!!


LA  SARATA BAI intr-o zi de vara,

3 iunie 2011,dupa-amiaza…..

Departe de forfota si stressul bucurestiului ,in apropiere de locul natal (N.Balcescu ,Bacau) eu si Adriana,intinsi pe o patura, admiram cand cu ochii deschisi cand cu ei inchisi cerul . Astazi , acum , pare altfel – tacut , misterios si tandru – asa cum nu l-am simtit niciodata. Amandoi ne relaxam si ne incarcam bateriile  cu vibratia muntelui de sare de sub noi. E o vibratie inalta, puternica  si  binefacatoare , pe care o simtim in toate celulele noastre. O  muzica diafana se auzea  difuz, aproape imperceptibi,l de departe (probabil corul bisericii din apropiere avea repetie).

Deodata , toata aceasta armonie de sunete , culori si vibratii  dispare…. se intampla ceva inexplicabil….mai multe pasari  trec deasupra noastra amenintator , din tufisul aflat in apropiere se aude un zgomot ciudat, pe care nu reusesc sa il identific si parca nici muzica nu se mai aude. Ma ridic usor ingrijorat , nu spun nimic…dar in gandul meu zic – sa nu fie vreun sarpe – cu toate ca stiam ca in zona nu sunt serpi. Totusi forfota venea din tufisul de maces din spatele nostru. Ma uit mai bine …si ..fuga dupa aparatul foto…

 

 

Tati,Tati…Mami,Mami … ne e foame !Image

 

Asa ca am plecat cu Adriana sa facem o mica plimbare prin albia paraului secat din spatele Bazei de Spiritualitate si Tratament ,,FERICITUL IEREMIA”. Cand ne-am intors la paturica situatia era total schimbata, in bine.

 

Foame mare

 

Abia asteptam sa revedem locul  si anul acesta , poate chiar in trei…

Demersul ar fi trebuit insotit de mai multe amanunte dar din motive bine intemeiate pastram pentru noi secretul locatiei exacte.

Foame mareVom revenii cu bucurie si altadata…

 

17 răspunsuri la „TATI , MAMI …. ne e foame !!!

  1. Pingback: AMPRENTE SI AMINTIRI(80) | imaginecontinua

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.